Denní menu
Jídelní lístek
(PENZION A RESTAURACE ,,U Pecinů“)
1.3. – 5.3.2021
Pondělí : Hrachová polévka ( A1,9)0,3l 1)Vepřová pečeně po Provensálsku s kořenovou zeleninou a víněm, rýže A1,12)140g vepřové maso, 250g rýže
2)Maminčino pečené kuře s žampiony a těstovinou, červená řepa
( A1) 270g kuře, 250g těstoviny, 80gřepa
Úterý : Dršťková polévka ( A1,9)0,3l
1)Krůtí medailónky na kari, rýže ( A1,7)
140g medailónky, 250g rýže
2)Opečená klobása, čočka na kyselo, vajíčko, kys. okurka ( A1,3)
150g klobása, 25g0 čočka, 1ks vajíčko, 3ks okurka
3)Pikantní krůtí játra, bramboráčky ( A1,3)
120g játra, 0,2l omáčka, 5ks bramboráčky
Středa : Slepičí polévka s nudlemi ( A1,9)0,3l
1)Maďarský hovězí guláš, houskový knedlík ( A1)
120g hovězí maso, 0,2l omáčka, 180g knedlík
2)Přírodní kuřecí steak s restovanými fazolkami, kus-kus ( A1)
140g steak, 80g fazolky, 250g kus-kus
3)Smažené žampiony, brambor, tatarka ( A1,3,4,7,10)
140g žampiony, 250g brambor, 50g tatarka
Čtvrtek : Krupicová polévka ( A1,3,9)0,3l
1)Kuřecí roláda se šunkou a sýrem, brambor, kompot ( A1)
140g roláda, 250gbrambor, 80g kompot
2)Moravský vrabec, bramborové špalíčky, špenát ( A1)
120gvrabec, 250g špalíčky, 150g špenát
3)Boloňské špagety s mletým masem ( A1) 300g
Pátek: Hovězí polévka se špeclemi ( A1,9)0,3l
1)Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, kys. okurka ( A1,3,7)
140g řízek, 250g kaše, 3ks okurka
2)Hovězí maso v rajské omáčce, houskový knedlík ( A1,7)
120g hovězí maso, 0,2l omáčka, 180g knedlík
3)Kuřecí rizoto provoněné bílým vínem, žampiony a parmazánem,
salát z čínského zelí s červenou cibulkou ( A1,7) 300g/ 80g salát
Jídla jsou určena k okamžité spotřebě. Změna jídelního lístku je vyhrazena.
Hmotnost masa je uvedena v syrovém stavu.
Napsat komentář